Friday, January 11, 2008

Miksi kaupallisten kanavien ohjelmisto on joka ilta myöhässä? Ei luulisi olevan kovin vaikeaa laittaa ohjelmia alkamaan ajallaan, kun kaikkien kestot on hyvin tiedossa. Onko kyse siitä, että mainostajia halutaan miellyttää hankaloittamalla ohjelmien nauhoitusta. Joutuuhan ajoissa television äärellä oleva katsoja katsomaan viitisen minuuttia mainoksia, ennenkuin varsinainen ohjelma alkaa. Tämä ei kuitenkaan selitä sitä, miksi monesti edellinen ohjelma on vielä menossa kun uuden pitäisi alkaa.

Ja aiheeseen liittymättä linkitän artikkeliin, joka sai minut innostumaan matematiikasta (Mitä lukio-opettajani ei koskaan onnistunut tekemään, vaikka se lienee se opettajan tärkein tehtävä)
Beautiful Math

linkitän vielä toisen artikkelin samalta sivulta palkkatasa-arvosta How to fix wage bias

2 comments:

cascas said...

Ajattele positiivisesti; paskat kellosta! mihin meillä ihmisillä on niin pirun kova kiire?

Paavo said...

Onhan sitä nyt kiire. Tai ehkä ei kyse ole siitäkään, vaan siitä, että on suunnaton kärsimys joutua odottamaan vielä viisi minuuttia odottamattomasti.

voin esim. matkustella junassa neljä tuntia kivutta, mutta jos juna onkin myöhässä 10 minuuttia niin ne viimeiset minuutit ovat tuskaa, koska olin valmistautunut olemaan perillä.

minä en kestä odottamista ja tyhjää aikaa. tarvitsen viihdykettä ja puuhaa joka hetkelle.