Sunday, December 30, 2007

söpöt eläimet kuolee, pahat lisääntyy

On ollut kaksi vähälumista joulua peräjälkeen. Se on merkki ilmastonmuutoksesta. Kun vuodenvaihteet 2003 ja 2004 vietettiin kolmenkymmenen asteen pakkasessa niin sekin oli merkki ilmastonmuutoksesta. Kaikki säätilat ja sääilmiöt ovat.
Andrew Bolt: Why greens love "climate change" more than global warming

Ilmastonmuutos vaikuttaa seuraavasti: kaikki söpöt eläimet kuolevat sukupuuttoon. Pahoja eläimiä kuten haita ja hyttysiä tulee taas enemmän. Ilmastonmuutos ei ole neutraaliluonnonvoima vaan aktiivinen paha, rangaistus nykyihmisen epäluonnonmukaisesta elämäntavasta.
Tim Blair: It Knows

Alkuperäisiä ilmastonmuuttajia ovat tietysti olleet ne inhottavat yhteyttävät kasvit, jotka ovat hiilidioksidin ilmakehästä alunperin itseensä sitoneet fossiilituakseen. Millainen kylmentävä vaikutus sillä on ollut. Nythän teollinen ihmiskunta vain palauttaa ilmakehän luonnontilaansa jollainen se oli ennenkuin pahat yhteyttäjät ryöväsivät siltä hiilidioksidin.

Millainen vaikutus ilmakehän hiilidioksidipitoisuuteen olisi sillä jos kaikki fossiilihiili poltettaisiin hiilidioksidiksi? moninkertaiseksiko pitoisuus kasvaisi siitä esihistoriallisesta "oikeasta" ja "luonnollisesta" tasosta. Millainen kasvihuonevaikutus tällä pitoisuuden kasvulla olisi?

Jos kaikki maanpäälliset yhteyttävät kasvit tuhottaisiin, kuolisimmeko hapenpuutteeseen, kun maapallo menettäisi "keuhkonsa"?

No comments: