Sunday, February 08, 2009

Mitkä asiat ovat laajentaneet maailmaani viime aikoina

Rakkaat lukijat, hankkikaa 3G-puhelin. 

Eilen asensin puhelimeeni Mobblerin, joka on lastfm-soittaja Nokian puhelimiin. Tämän olisin voinut tehdä jo vuosi sitten ja parantaa siten elämääni, mutta ei kukaan ole kertonut, enkä ole itse tajunnut etsiä. Ja siksi kerron teille, ettette enää vaeltaisi pimeydessä. 

Pitkään minulta toki meni last.fmnkin löytämiseen. Ja siihen, että jaksoin ruveta säännöllisesti käyttämään. Musiikkimaailmani on laajentunut. Mobblerin myötä, ei joudu koko ajan vaihtamaan muistikortille uusia biisejä. 
...

Toinen asia, jota lämpimästi suosittelen, on yliopiston kirjasto. Ei tarvitse olla opiskelija saadakseen lainata sieltä kirjoja. Ja yliopistoissa on laajat laajat valikoimat. Sieltä löytyy ne kirjat joiden lukeminen kiinnostaa, mutta ei ole varaa tilata internetistä. Ne kirjat joista on lukenut blogeissa. Kuten vaikka Henry Laasasen Naisten seksuaalinen valta. Oulusta löytyi kattava kokoelma englanninkielistä V.S. Naipaulia, jota olin kaupunginkirjastosta tuloksetta etsinyt. 
...

Ajatuksiani selvittelevät kirjoitukset eivät tunnu syntyvän. Ajatukset syntyvät juuri ennen nukkumaan menoa, ja jos niitä rupeaa silloin kirjoittamaan muistiin, niin unelle saa sanoa hyvästit. Ehkä pitäisi sanella kännykkään iltaisia älynväläyksiä, ainakin, että tajuaisi aamulla niiden köykäisyyden, eikä suotta harmittaisi, minkä loistavan oivalluksen on unen aikana ehtinyt unohtaa. 


1 comment:

Jaakko said...

Yhtenä yönä kirjoitin kaksi kirjettä, varmaan kymmenenä, jos ei satana on ollut ajatus tehdä niin, se helpotti. Olen yöunien uhraamisen kannalla. Tosin, unirytmini on aivan sekaisin. Yst. J