Sunday, March 07, 2010

Husein ja Halla\aho kirjoittelevat, ubuntu ei pelaa taysin

Mitas tassa on tapahtunut taas. Kirjoitin viimeksi Halla ahon leikkiin ryhdysta. Husein Muhamed on nakojaan kirjoittanut vastineen J HAn vaalitiedotteeseen. Sen huomasin Halla/ahon vastineesta.

Halla/ahon tyyli saa kylla minut vakuuttuneeksi, etta jotain asiaa miehella on. Molemmat puolet taitaa vahan koittaa liioitella oman asemansa vahvuutta. Tai ehka oletan vain niin, ja kun toinen koittaa tuottaa vaan totuuden, niin siirrankin arviotani vaaran suuntaan, koskan oletan liioittelutaipumuksen.

Vaittely tuntuu vahan hankalalta. Husein kertoo, etta Halla/aho on jo vetaytynyt debatista bloginsa lisayksissa, ja linkkaa hommaforumin kommenttiin. Halla/ahon liikkeista on tosiaan vaikea saada selvaa, etta missa han vastaa ja vaikuttaa. en tieda onko blogiteksti jalkeen vai ennen Huseinin vaitetta vetaytymisesta, ainakin Huseinin pitaisi kommentoida tata vastausta hanen kirjoitukseensa, ennenkuin voi vaittaa etta keskustelu on lopetettu kesken toisten taholta.

Suomeenkin tarvittaisiin blogginheadsin kaltaisia rohkeita vaittelyareenoja, joissa voisi kunnioittavasti ja hyvassa hengessa keskustella siita mista erilaiset nakemykset kumpuaa.
....

Ubuntun kanssa on ongelmia, kuten tekstista huomaa. nappaimistoasetteluja ja kieliasetuksia olen koittanut varkata yksinkertaisella tasolla, mutta jostain syysta aina tulee ongelmia. Monesti katoaa nuo umlautti aat ja oot ja monet muut suomalaisen nappaimiston jutut. ja toisaalta monesti katoaa kaikki ymmarrettavat kirjaimet, ja tulee niin aantamisohjekirjaimia. enka tieda mista on kyse, vaikka varmaan syy on omani. se paha on ubuntussa. syy on aina oma, ei bill gatesin.

No comments: